torstai 19. joulukuuta 2013

Päivät on täällä hitaita

Huh! Siitä onki pitkä aika ku oon viimeksi kirjottanu ja paljon on sinä aikana tapahtunuki! Pieni aikakatsaus 1,5 päähän. Pääsin 1,5 vuotta sitte ylioppilaaksi ja lähdin syksyllä opiskelemaan teatteria Tampereelle, Suomen teatteriopistoon. Asuin Tampereella melkein vuoden ja totesin, että näytteleminen ei ehkä ookaan se mun ala.
   Samana syksynä mä aloin myös seurustella S:n kanssa. Kun oltiin oltu n. 4kk yhdessä, saatiin aika odottamaton uutinen tammikuussa: menkat myöhässä, testi positiivinen ja raskaus menossa jo toisella kuulla, kriisi, aborttiin en suostunut ja adoptio ei tullut kysymykseenkään, joten meistä oli tulossa isä ja äiti. Syyskuussa meidän tyttö I-M sitten syntyi.
  Aika tapahtumarikas 1,5 vuotta. Jos joku olisi vuosi sitten sanonu, että musta tulee seuraavana syksynä äiti, olisin vaan nauranu kovaan ääneen. Tässä sitä kuitenkin ollaan, pian kolme kuukautta täyttävän pienen tyttövauvan äiti. Voin vaan todeta,  että en oo katunu päivääkään mun päätöstä pitää vauva. Tottakai välillä on rankkoja päiviä ja väsyttää, mutta pääosin kaikki on menny uuden tulokkaan kans ihan hyvin. Kerron ens kerralla vähä miten raskaus eteni ja mitä siihen liittyi.

-Anna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti